Barbershop Eindhoven

Ben je op zoek naar een goede barbershop in Eindhoven? Dan is Aissa kapperszaak dé plek waar je moet zijn! Deze barbershop in het hartje van Eindhoven is gespecialiseerd in het knippen en stylen van mannenhaar. Of je nu gaat voor een klassieke look of een moderne coupe, bij Aissa kapperszaak ben je aan het juiste adres.

De Aissa heren kapper in Eindhoven is gevestigd in de hippe buurt Strijp, waar je naast de kapperszaak ook tal van andere leuke winkels en restaurants vindt. Bij Aissa kapperszaak word je warm ontvangen door het vriendelijke personeel en kun je genieten van een ontspannen sfeer. De barbershop is ingericht in een stoere en mannelijke stijl, wat de salon een unieke uitstraling geeft.

Naast het knippen en stylen van mannenhaar biedt Aissa kapperszaak ook diverse andere behandelingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ontspannende scheerbeurt of een verfrissende gezichtsbehandeling. Ook voor het trimmen van baarden en snorren ben je bij deze heren kapper in Eindhoven aan het juiste adres.

Liever toch knippen met een afspraak?  Boek snel je afspraak op onze website. Zorg dat je er altijd fris uitziet! Heb je wat kapsel inspiratie nodig? Check onze Instagram pagina voor onze nieuwste kapsels!

Team Aissa Kapperszaak Eindhoven

+31(0)61 33 200 22

Kapper Eindhoven – Kapper Strijp – Herenkapper Eindhoven – Herenkapper Strijp

Meer berichten die u wellicht interessant vindt