Dit zijn de mannenkapsel trends voor de zomer 2022

Zomer staat weer de deur en we hebben voor jullie de trends op een rij gezet. Van lange lokken voor mannen tot de buzz cut. Een mooi lijstje dus met de Kapsel trends voor mannen 2022 en natuurlijk zijn jullie van harte welkom bij de Barbershop Eindhoven voor deze kapsels.

Klaar voor de zomer?  Boek snel je afspraak op onze website. Zorg dat je er altijd fris uitziet! Heb je wat kapsel inspiratie nodig? Check onze Instagram pagina voor onze nieuwste kapsels!

Het lang haar kapsel voor mannen / de man bun

Lang haar voor mannen zien we al langer opkomen en deze zomer zullen we deze trend zeker weer terug zien komen. Inmiddels zijn er veel mannen die hun kapsel langer dragen en spreken wij nu echt wel van een trend. Corona heeft natuurlijk een rol hierin gespeeld omdat kappers dicht waren en mannen daardoor noodgedwongen hun haar moesten laten.

Hoef je met lang haar dan niet meer naar de barbier / kapper? Nee, je zal soms echt wel naar de kapper / barbier moeten om het netjes en goed te laten knippen. Zo groeit je haar niet uit tot één grote pluizen bos maar als een mooi kapsel. Vertel wel duidelijk dat je bezig bent het laten groeien van je haar, zodat je kapper hier rekening mee kan houden. Knippen met afspraak is bij ons mogelijk, klik hier om gemakkelijk een afspraak te maken! Heb je nog vragen dan neem gerust contact met ons op.

Lang kapsel met opgeschoren zijkanten

Dit kapsel is net als vorig jaar nog steeds erg populair. Dit kapsel geeft een meer jeugdige uitstraling. Door de korte zijkanten wordt het kapsel ook wat strakker en het oogt wat netter. Natuurlijk kan in overleg met onze kapper besproken worden hoe korter de zijkanten moeten. Ga je voor iets extremer en scheer je de zijkanten heel kort of misschien wel kaal. Of houd je het wat veiliger en laat je de zijkanten iets gedekter.

Voor de zijkanten zal je misschien wel een keertje extra naar de kapper moeten zo blijft je kapsel strak en mooi.  Vertel wel duidelijk dat je bezig bent het laten groeien van je haar, zodat je kapper hier rekening mee kan houden. Knippen met afspraak is bij ons mogelijk, klik hier om gemakkelijk een afspraak te maken! Heb je nog vragen dan neem gerust contact met ons op.

Buzz Cut blijft in

De Buzz Cut, het super korte mannenkapsel blijft ook dit jaar nog trendy. Dit zal gezien het weer een trend zijn die we meer in de lente en zomer zullen zien. Dit kapsel is wel makkelijk in verzorging en heeft ook niet veel aandacht nodig, het is wel belangrijk dit regelmatig bij te laten werken bij de kapper. Voor het mooiste en beste resultaat moet je echt iedere 2 a 3 weken op de stoel. Klik hier om gemakkelijk een afspraak te maken! Heb je nog vragen dan neem gerust contact met ons op.

Kapper Eindhoven – Kapper Strijp – Herenkapper Eindhoven – Herenkapper Strijp

Meer berichten die u wellicht interessant vindt