TOE AAN EEN KNIPBEURT?

OVER ONS

Aissa Haarmode in Eindhoven is een kapsalon waar iedereen terecht kan! Dames, heren en kinderen, wij zorgen dat u weer netjes voor de dag komt
U kunt bij ons terecht voor – knippen, brushen, fohnen, watergolven, permanenten, vlechten en opsteken – alles op het gebied van kleuren: verven, spoelingen, coupe soleil, high-lights e.d. – ook voor bruidskapsels & make-up ben je hier aan het juiste adres
Ik heb er ontzettend veel zin in, zeker ook een uitdaging om de collega kappers te begeleiden zodat ze in ongeveer twee jaar hun eigen weg kunnen volgen naar misschien wel een eigen salon zodat ze die met een goeie start kunnen beginnen. Ze bouwen niet alleen eigen geld op maar ook een klanten bestand dus ja een makkelijkere start kun je niet maken.

WAAROM NAAR AISSA KAPPERSZAAK STRIJP?

Aissa Kapperszaak Eindhoven is de allround kapper voor zowel dames als heren knippen. Je kunt bij ons terecht voor een knipbeurt maar ook voor het laten scheren en modeleren van je baard.
Onze kapper uit Strijp aan het woord: “Persoonlijkheid, goede communicatie, ruimte, vernieuwing, service en kwaliteit vinden wij erg belangrijk en we zijn dit gaan vertalen naar onze eigen kapsalon in Strijp.

Ik kom al jaren hier knippen, ze luisteren altijd goed naar wat ik wil en elke keer ben ik super blij met het resultaat. 

Roel 

Vaste klant bij Kapper Strijp Eindhoven